Hírek Klub Programajánló Képgaléria Partnerek Árak Támogatóink Kapcsolat
   Ajánló
Talár
  2017.11.13. Hétfő
   Szavazás
JugyuKlub Szavazás
   Hírlevél feliratkozás
  E-mail cím:
SZTE JGYPK HÖK
HÖKKENTŐ
Pakkfalva
    Klub

5 év építkezés után most szeptemberben végre megnyitja kapuit a Jugyu Klub, így a Hattyas soron tartott órák közti időt egy kávé vagy üdítő mellett is eltölthetitek. A Jugyu Klub kiválóan alkalmas a szabadidő elütésére, a csoporttársakkal, barátokkal való találkozásra, és nem utolsó sorban az éjszakai szórakozásra.
A kultúra összes szegmensét felvonultatjuk a JUGYU Klubban, hiszen lesz minden, mit a fül és láb elbír: koncertek, táncházak, közönségtalálkozók. A bőséges és pénztárcabarát büfékínálat mellett ingyenes WIFI használatot és füstmentes környezetet biztosítunk, valamint otthont adunk a tanszékek szakestjeinek és egyéb rendezvényeknek.
A bulikban a Jugyus virtust mindenki megismerheti, nem hiába a klub szlogenje sem: „Mert Jugyusok vagyunk”.

Kedves vendégeinket lendületes csapatunk szeretettel várja!
Kedves Hallgatók!

Nem ismeritek egymást a csoportban? Nem tudjátok melyik felsőbb évestől tudtok megbízható jegyzetet kérni? Nem tudtok bejárni valamelyik órára, de szeretnétek tudni, hogy néz ki a tanár? Szeretnétek beszélgetni, iszogatni oktatóitokkal? Ha legalább az egyik kérdésre igennel válaszoltatok, akkor itt az ideje megszerveznetek a szak estjét. Erre a rendezvényre minden veletek egy szakra járó hallgató és azon szak tanárai ellátogathatnak!

Szakest
Egy est, ahol kötetlenül ismerkedhetsz

Kapjatok választ a kérdéseitekre, társalogjatok tanáraitokkal, vetélkedjetek, fokozzátok a hangulatot a tetőfokig!

A Szakest támogatója a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Hallgatói Önkormányzata (SZTE JGYPK HÖK).

Ha szeretnétek, hogy a Ti szakotokon is legyen egy este, ami csak nektek szól, jelentkezzetek!