Hírek Klub Programajánló Képgaléria Partnerek Árak Támogatóink Kapcsolat
   Ajánló
Talár
  2017.11.13. Hétfő
   Szavazás
JugyuKlub Szavazás
   Hírlevél feliratkozás
  E-mail cím:
SZTE JGYPK HÖK
HÖKKENTŐ
Pakkfalva
    Jogi nyilatkozat

Az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. tájékoztatja Önt, hogy a weboldal (www.jugyuklub.hu) böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az SZTE JGYPK Szabadidőközpont és Kávézó weboldal (www.jugyuklub.hu), illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. jogosult.

Az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Az SZTE JGYPK Szabadidőközpont és Kávézó weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. kifejezetten kizárja.

Az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, azokat az SZTE JGYPK Szabadidőközpont és Kávézó honlapját (www.jugyuklub.hu) üzemeltető AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. bármikor megváltoztathatja.

Rendezvények, illetve egyéb ajánlatok esetén a műsor és menü változtatás jogát az AGES QUOD AGIS Szolgáltató és Információs Központ Nonprofit Kft. fenntartja.